Povesticopii.com

Sarea In Bucate - Poveste Audio MP3 - Teatru Radiofonic



Poveste culeasa de Petre Ispirescu.
Scurt rezumat: este vorba de 3 fete, una declara ca isi iubeste tatal ca sarea in bucate. Acesta nu intelege si o izgoneste din palat. Fata reuseste sa supravietuiasca si se razbuna intr-un fel, demonstrandu-i tatalui sau ca "sarea in bucate" era defapt un raspuns mai mult decat potrivit.


Comentarii trimise de ascultatori la aceasta poveste

MYRUSCH - Am 32 de ani la catedra si la fiecare generatie ascultam povestea cu Sarea in bucate. Povestea este minunata, dar la fel de minunata este interpretarea actorilor. Pana acum nu am auzit alta varianta audio a acestei povesti.

Elena - Imi plac povestile, chiar daca sunt casatorita si am si un copilas de un an si doua luni, i-am pus din aceste povesti sa asculte de cand era in burtica la mami....

Daniela - Daca nu ma insel este aceeasi intrerpretare pe care in urma cu 30 ani o ascultam la pick-up pe disc. Minunat, nu credeam atunci ca va mai exista posibilitatea ca si copii mei sa asculte aceleasi povesti dar mai ales interpretate de acei faimosi actori, sa le dea d-zeu sanatate ca ne-au bucurat copilaria generatiilor intregi.


Despre povesticopii.com

Povesticopii.com este o colectie de povesti audio in format mp3. Persoanele care au copilarit prin anii '90, stiu de existenta acelor casete audio cu povesti pentru copii. Site-ul cuprinde majoritatea acelor povesti.

Pe langa povestile audio, mai avem si o colectie de diafilme video, povesti scrise, imagini de colorat si jocuri.




© Copyright Povesticopii.com 2014 - 2024